Нашият терапевт е регистриран за терапия с цветята на д-р Бах BFRP в the Bach Centre, UK, www.bachcenter.com. Като такъв тя е отдадена на това да помага на хората да се грижат за тяхното собствено здраве и добруване по деликатен, ефективен и енергизиращ ги начин.

Практиката на нашия терапевт е в София, където предлага консултации, базиращи се на безопасна и професионална атмосфера, така че да се чувствате комфортно и спокойно да изложите историята на своя случай. Нашият терапевт признава значението на стреса в процеса на заболяването и използва своите професионални умения, за да насърчи пациента да изследва своите симптоми холистично, воден предимно от емоционалното си състояние, шока и напрежението в ежедневието, физическите оплаквания, чувствителността и предразположеността си към алергии. За Вас, които немогат да пътуват, нашият терапевт предлага консултация по интернет чрез камера през Skype.

Пациентите идват при нашия терапевт  най-вече по лична препоръка. Нашият терапевт работи с хора от всякаква възраст – от бебета и бременни жени, деца, тийнейджъри и възрастни до хора в последния етап от своя живот. Тя практикува, защото силно вярва, че всички ние можем да поемем отговорност за собственото си здраве, че всички искаме да сме здравословно добре и да вземем максималното от своя живот. С помощта на цветята на д-р Бах нашият терапевт вярва, че може да Ви подкрепи при вземането на решение за полагане на грижи за Вашето собствено здраве и да Ви подкрепи в процеса по тяхното полагане.

За да проверите регистрацията на нашия терапевт BFRP за терапия с цветята на д-р Бах или за да намерите друг регистриран терапевт, моля кликнете ТУК