Добре дошли в света на цветята на д-р Бах!

Добре дошли в нашия интернет сайт, който Ви предлага натурални, природосъобразни, алтернативни и допълващи традиционната медицина начини да полагате грижа за Вашето здраве.

Нашият терапевт е BFRP, регистриран терапевт за провеждане на терапия с цветята на д-р Бах в Bach Foundation Center www.bachcenter.com. Тя предлага индивидуални консултации за терапия с цветята на д-р Бах чрез обсъждане на Вашето емоционално състояние и нивото на стрес, на което е изложено Вашето здраве. Терапията с цветята на д-р Бах, която Ви предлагаме, е:

 • индивидуална терапевтична програма за отстраняване на емоционалния дисбаланс и натрупаните стрес нива, предназначена за всички, които усещат липсата на баланс в техния живот
 • специална индивидуална терапевтична програма за отстраняване на емоционалния дисбаланс и натрупаните стрес нива, предназначена за:
  • бременни, родилки, жени във фертилна възраст, жени в менопауза
  • деца и тийнейджъри
  • домашни любимци.

Нашият терапевт работи и със солите на д-р Шуслер и може след консултация да Ви разработи необходимата комбинация за подобряване на Вашето здравословно състояние.

По препоръка на д-р Шуслер „…терапията с цветята на д-р Бах подсилва въздействието на солите. Важно е подборът на цветните есенции и на солите да е направен индивидуално и да е предназначен само за Вас”.

Въз основа на индивидуалната консултация нашият терапевт ще Ви разработи и комбинирана терапевтична стрес програма за постигане на емоционален баланс, преодоляване на стреса и възстановяване на Вашето здраве. Комбинираната терапевтична програма включва няколко нива на терапия:

 • терапия с цветята на д-р Бах
 • релакс терапия с прилагане на тибетска точкова палпация (масажна техника)
 • ароматерапия
 • релаксиращи ума Ви холистични техники
 • йогиски практики за самопомощ.

Терапевтичната програма е изцяло съобразена с Вашето лично емоционално състояние. Нейната продължителност и последователност изцяло зависят от дълбочината и вида на емоциите, причинили емоционалния дисбаланс и нивата на стрес, които терапевтично подлежат на балансиране.

На този интернет сайт ще намерите информация и за актуални здравни въпроси, свързани със състояния на емоционален дисбаланс и стрес, които са терапевтичен обект на цветотерапията на д-р Бах. На сайта ще намерите информация и откъде и как можете да закупите оригиналните цветни есенции на д-р Бах. Ще намерите информация за арома есенциите, билковите лечебни чайове и био добавките, които имат отношение към подобряването на Вашето емоционално състояние и здраве.

Огледайте се! Вижте как можем да сме Ви полезни и как Вие може да си помогнете сами така, че да получите максимално удоволствие от това, че живеете Вашия живот.

ВАЖНО! Цветните есенции на д-р Бах както и солите на д-р Шуслер в тежки акутни здравословни състояния могат да подпомогнат медицинското лечение, но не и да го заместят. При тежки психични разстройства, които може да диагностира само лекар, цветята на д-р Бах и солите на д-р Шуслер подкрепят класическата психотерапия с приемане на лекарствени препарати!